bezoek onze webshop
Vandaag zijn wij geopend tot 17:00Bekijk onze openingstijden

Lekker lunchen met kinderen

Gezellig lunchen in Ouddorp

Hebben de kids vakantie? Of bent u op zoek naar een restaurant in Ouddorp waar u op woensdag- of zaterdagmiddag lekker kunt lunchen met de kinderen? In ons kindvriendelijke restaurant in Ouddorp kunt u terecht voor een heerlijke lunch. 

Lunchen met kinderen in Ouddorp

In Ouddorp vindt u verschillende restaurants waar u kunt lunchen, zo zitten er een aantal restaurants in de dorpskern en zijn er tal van strandtenten langs de kust. Maar wanneer u graag lekker met de kids wilt lunchen, is De Mèkkerstee een perfecte locatie. Want behalve lekker eten, is er voor de kinderen genoeg te beleven.

Wat staat er op het menu?

In ons restaurant kunt u terecht voor luxe belegde broodjes, verse smoothies, gebak, koffie en meer. De kinderen kunnen smullen van een overheerlijke pannenkoek met spek, rozijnen, kaas of naturel. Deze worden gemaakt van verse melk en smaken daarom éxtra lekker (indien gewenst ook glutenvrij verkrijgbaar)! Nog niet uitgegeten? Loop dan nog even langs onze ijsvitrine voordat u weggaat en geniet van een heerlijk ambachtelijk ijsje na.

lunchen en meer…

Behalve genieten van een heerlijke lunch kunnen de kinderen nog veel meer beleven op De Mèkkerstee. Zo is er een leuke buitenspeeltuin waar ze zich helemaal uit kunnen leven en een (deels) overdekte kinderboerderij. Uiteraard kunt u met een bezoekje aan De Mèkkerstee, de geitenstallen niet overslaan! Bekijk iedere dag om 15:30 hoe de geiten worden gemolken en hoe we van deze melk geitenkaas maken.

Eten met kinderen Ouddorp

Komt u gezellig bij ons langs in ons kindvriendelijke restaurant in Ouddorp U kunt gratis voor de deur parkeren. Bekijk hier onze actuele openingstijden.

Ook interessant