bezoek onze webshop
Vandaag zijn wij geopend tot 17:00Bekijk onze openingstijden

Belangrijke mededeling

Update 02-06-2020

We hebben goed nieuws: de Mèkkerstee opent geleidelijk weer haar deuren. Vanaf heden is de stal, kinderboerderij, speeltuin, pluktuin en ons restaurant weer open voor publiek. De landwinkel was de afgelopen twee maanden al open. De doorlopen in de stal zijn zo ruim mogelijk ingericht, om zoveel mogelijk afstand te kunnen houden. Daarbij is er een vaste looprichting ingesteld zodat iedereen veilig onze boerderij kan bezoeken.

Het team van de Mèkkerstee heeft er alles aan gedaan om weer op een verantwoorde manier te heropenen. Uiteraard vertrouwen we hierbij op de medewerking van onze bezoekers en vragen we u om de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen.


De Mèkkerstee neemt als vanzelfsprekend zijn verantwoordelijkheid n.a.v. de voorschriften van het RIVM/ overheid. Daarom hebben ook wij onze horeca-activiteiten gestaakt. Vanaf heden kunt u geen gebruik maken van ons restaurant/ ijssalon.

Ook is er geen toegang tot onze stal, kinderboerderij en speeltoestellen.

Wel is onze winkel geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.00 t/m 17.00 u. Wij vragen hier bij voorkeur te betalen met PIN. Ook zien wij extra toe op de hygiëne door extra schoonmaak rondes.

Wij waarderen het zeer als u in deze lastige tijden een bezoek brengt aan onze gezellige Landwinkel.

Als u ons bezoekt vragen wij u de algemene aanbevelingen van het RIVM op te volgen:
– Houd voldoende afstand.
– Iedereen met klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts graag thuisblijven.
– Geen handen schudden.
– Handen desinfecteren.
– In elleboog hoesten en niezen.