Vandaag zijn wij geopend tot 17:00Bekijk onze openingstijden

Assortiment

MèkkersteeFenegriekMeer info
MèkkersteeFenegriek

Mèkkerstee Fenegriek is een biologische geitenkaas die door de toevoeging van fenegriekzaadjes een ietwat notensmaak krijgt.

MèkkersteeJong BelegenMeer info
MèkkersteeJong Belegen

Mèkkerstee Jong Belegen is een heerlijke biologische geitenkaas op ambachtelijke wijze bereid. Dankzij 8 weken rijping is de kaas erg smedig en lekker van smaak.

MèkkersteeBelegenMeer info
MèkkersteeBelegen

Mèkkerstee Belegen is een heerlijke biologische geitenkaas op ambachtelijke wijze bereid. Dankzij 4 maanden rijping is de kaas vol van smaak en zeer smedig.

JerseyhoeveSchorrenMeer info
JerseyhoeveSchorren

Jerseyhoeve Bio Schorren is een biologische Jerseykaas gemaakt van 100% Jerseymelk. De kaas bevat een kristal en haar structuur is nog bijzonder romig. Een échte specialiteit!

Is geitenkaas lactosevrij?
MèkkersteeExtra BelegenMeer info
MèkkersteeExtra Belegen

Mèkkerstee Extra Belegen ligt circa 6 maanden op houten planken te rijpen. Daardoor krijgt deze biologische geitenkaas een bijzonder rijke smaak.

BioSteeEeuwige VrijgezelMeer info
BioSteeEeuwige Vrijgezel

De Eeuwige Vrijgezel heeft een rijping van 4 weken achter de rug. Een bijzonder romige biologische jonge kaas. Heerlijk met de smaak van knoflook en basilicum.

MèkkersteeHoning KlaverMeer info
MèkkersteeHoning Klaver

Mèkkerstee Honingklaver is een zachte biologische geitenkaas met honingklaver. Dit zorgt voor een ietwat zoetige smaak aan de kaas

De Groene OorsprongBelegenMeer info
De Groene OorsprongBelegen

Tekst

MèkkersteeItaliaanse KruidenMeer info
MèkkersteeItaliaanse Kruiden

De Mèkkerstee Italiaanse kruiden is een heerlijke biologische geitenkaas verrijkt met een selectie Italiaanse kruiden. Hierdoor krijgt deze kaas een heerlijk pittig karakter.

BioSteeRauwdouwerMeer info
BioSteeRauwdouwer

De Rauwdouwer heeft 4 weken liggen rijpen op houten planken. Een heerlijke romige jonge kaas met verse kruiden uit de moestuin!

MèkkersteeJongMeer info
MèkkersteeJong

Mèkkerstee Jong is een heerlijke biologische geitenkaas. De kaas wordt op ambachtelijke wijze bereid van verse biologische geitenmelk. Dankzij 4 weken rijping is de kaas erg romig en lekker van smaak.

BioSteePittige TanteMeer info
BioSteePittige Tante

De Pittige Tante heeft een rijping van 18 tot 24 weken achter de rug. Hierdoor ontstond een zalige biologische kaas. Pittig van smaak maar niet te scherp.

MèkkersteeTruffelMeer info
MèkkersteeTruffel

Mèkkerstee Truffel is een biologische kaas gemaakt van de beste geitenmelk en heeft kleine stukjes biologische truffel in het zuivel. Dit zorgt voor een heel zachte en subtiele smaak.

MèkkersteeOudMeer info
MèkkersteeOud

Mèkkerstee Oud is een heerlijke biologische geitenkaas op ambachtelijke wijze bereid. De kaas is maar liefst 1 jaar gerijpt en heeft een pittig karakter. Een biologische geitenkaas met een rijk aroma. Tip: De Mèkkerstee Oud is heerlijk bij een goed glas wijn.