bezoek onze webshop
Vandaag zijn wij geslotenBekijk onze openingstijden

Assortiment

MèkkersteeZeeslaMeer info
MèkkersteeZeesla

De Mèkkerstee Zeesla is een heerlijke geitenkaas bereid door De Mèkkerstee uit Ouddorp. Deze biologische geitenkaas heeft circa 8 weken in ons pakhuis liggen rijpen. Een bijzonder zachte en romige kaas met een lekkere zilte smaak dankzij de zeesla.

Tip: Erg lekker door een salade!

MèkkersteePittige MixMeer info
MèkkersteePittige Mix

Biologische geitenkaas van circa 8 weken oud. Heerlijk romig van structuur. De toevoeging van de biologische kruiden en specerijen maakt deze kaas lekker pittig en krachtig van smaak. Deze geitenkaas is vegetarisch gestremd, dus ook geschikt voor vegetariërs. Een echte aanrader voor op je kaasplateau!

MèkkertalerMèkkertalerMeer info
MèkkertalerMèkkertaler

De Mèkkertaler een biologische geitenkaas. Het bereiden van biologische geitenkaas met mooie gaten is een vak apart. Deze geitengatenkaas is licht zoetig van smaak. Door pure vakmanschap is met speciale receptuur deze mooie biologische geitengatenkaas met prachtige ronde ogen tot stand gekomen. Een kaas met een perfect uitgebalanceerde smaak, karakteristiek en met een licht zoetje, en dat gecombineerd met de milde smaak van Mèkkerstee geitenkaas. Een hele nieuwe smaaksensatie.

JerseyhoeveDiekenMeer info
JerseyhoeveDieken

Jerseyhoeve Bio Dieken is een biologische extra belegen Jerseykaas. De kaas is 26 weken oud en heeft in alle rust liggen rijpen. Haar smaak is onovertroffen. Krachtig en bijzonder romig. De Dieken verwijzen naar de dijken die langs het eiland Goeree-Overflakkee zijn neergelegd om de voeten droog te houden bij hoog water.

MèkkersteeJong BelegenMeer info
MèkkersteeJong Belegen

Mèkkerstee Jong Belegen is een heerlijke biologische geitenkaas op ambachtelijke wijze bereid. Dankzij 8 weken rijping is de kaas erg smedig en lekker van smaak.

Kaasmakerij de Mèkkerstee
MèkkersteeFenegriekMeer info
MèkkersteeFenegriek

Mèkkerstee Fenegriek is een biologische geitenkaas die door de toevoeging van fenegriekzaadjes een ietwat notensmaak krijgt.

MèkkersteeBelegenMeer info
MèkkersteeBelegen

Mèkkerstee Belegen is een heerlijke biologische geitenkaas op ambachtelijke wijze bereid. Dankzij 4 maanden rijping is de kaas vol van smaak en zeer smedig.

JerseyhoeveSchorrenMeer info
JerseyhoeveSchorren

Jerseyhoeve Bio Schorren is een biologische Jerseykaas gemaakt van 100% Jerseymelk. De kaas bevat een kristal en haar structuur is nog bijzonder romig. Een échte specialiteit!

Is geitenkaas lactosevrij?
MèkkersteeExtra BelegenMeer info
MèkkersteeExtra Belegen

Mèkkerstee Extra Belegen ligt circa 6 maanden op houten planken te rijpen. Daardoor krijgt deze biologische geitenkaas een bijzonder rijke smaak.

BiosteeEeuwige VrijgezelMeer info
BiosteeEeuwige Vrijgezel

De Eeuwige Vrijgezel heeft een rijping van 4 weken achter de rug. Een bijzonder romige biologische jonge kaas. Heerlijk met de smaak van knoflook en basilicum.

Kaasmakerij de Mèkkerstee
MèkkersteeHoning KlaverMeer info
MèkkersteeHoning Klaver

Mèkkerstee Honingklaver is een zachte biologische geitenkaas met honingklaver. Dit zorgt voor een ietwat zoetige smaak aan de kaas

MèkkersteeItaliaanse KruidenMeer info
MèkkersteeItaliaanse Kruiden

De Mèkkerstee Italiaanse kruiden is een heerlijke biologische geitenkaas verrijkt met een selectie Italiaanse kruiden. Hierdoor krijgt deze kaas een heerlijk pittig karakter.

BiosteeRauwdouwerMeer info
BiosteeRauwdouwer

De Rauwdouwer heeft 4 weken liggen rijpen op houten planken. Een heerlijke romige jonge kaas met verse kruiden uit de moestuin!

MèkkersteeJongMeer info
MèkkersteeJong

Mèkkerstee Jong is een heerlijke biologische geitenkaas. De kaas wordt op ambachtelijke wijze bereid van verse biologische geitenmelk. Dankzij 4 weken rijping is de kaas erg romig en lekker van smaak.

BiosteePittige TanteMeer info
BiosteePittige Tante

De Pittige Tante heeft een rijping van 18 tot 24 weken achter de rug. Hierdoor ontstond een zalige biologische kaas. Pittig van smaak maar niet te scherp.

MèkkersteeTruffelMeer info
MèkkersteeTruffel

Mèkkerstee Truffel is een biologische kaas gemaakt van de beste geitenmelk en heeft kleine stukjes biologische truffel in het zuivel. Dit zorgt voor een heel zachte en subtiele smaak.

MèkkersteeOudMeer info
MèkkersteeOud

Mèkkerstee Oud is een heerlijke biologische geitenkaas op ambachtelijke wijze bereid. De kaas is maar liefst 1 jaar gerijpt en heeft een pittig karakter. Een biologische geitenkaas met een rijk aroma. Tip: De Mèkkerstee Oud is heerlijk bij een goed glas wijn.

MèkkersteeAssortimentMeer info
MèkkersteeAssortiment

JerseyhoeveGorzenMeer info
JerseyhoeveGorzen

Jerseyhoeve Bio Gorzen is de jongste biologische jerseykaas uit ons assortiment. Deze jong belegen variant heeft 8 weken liggen rijpen in ons pakhuis. Bijzonder romig en zacht van smaak en boordevol vitaminen! De naam Gorzen verwijst naar stukken aangeslibd land dat gebruikt wordt als weiland, maar ook bij hoog water kunnen onderlopen.