bezoek onze webshop
Vandaag zijn wij geopend tot 17:00Bekijk onze openingstijden

Kaas, met zorg bereid

De beste kaas
van De Mèkkerstee

Onze geiten krijgen dagelijks de beste, biologische voeding en worden letterlijk in de watten gelegd. Dit resulteert in ca. 3 liter hoogwaardige biologische melk per geit per dag. Van deze heerlijk verse, biologische geitenmelk maken wij onze kaas. 

Prijswinnende kazen

De kaas wordt gemaakt volgens eigen unieke receptuur. Onze kaasmakers gaan met het maken van een nieuwe kaas niet over gebaande wegen, daardoor ontstaat een kaas van topkwaliteit. Dit heeft dan ook geleid tot diverse prijswinnende kazen, nationaal en internationaal. Onze passie voor het kaasmaken ligt in het maken van specialiteiten; denk hierbij aan het gebruik van kruiden, kaas met een speciale melk of een afwijkend vet-eiwitgehalte.

Het ontstaan van onze kaas is transparant, de consument kan meekijken (let op: op zaterdag wordt er geen kaas gemaakt). Uiteraard alleen achter glas, want ook hygiëne en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. De Mèkkerstee is FSSC 22.000 gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan strenge hygiëne eisen. Ook zijn wij Skal (BIO) gecertificeerd.

De geitenkaas van De Mekkerstee is uniek. Onze kaas heeft een zeer smedig (smeuig) karakter, ook wanneer deze oud is.

Zakelijk nieuws voor de detaillist

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op zakelijk gebied? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

Ook interessant

Blijf op de hoogte