bezoek onze webshop
Vandaag zijn wij geopend tot 17:00Bekijk onze openingstijden

Restaurant

Wij bedienen u graag
in ons restaurant.

Genieten van onze producten, dat kunt u doen in ons restaurant! In ons kindvriendelijk en gezellig restaurant kunt u terecht voor lunch en koffie, maar ook een high tea. Kom bijvoorbeeld genieten van onze appeltaart (iedere dag zelfgebakken!), een heerlijke pannenkoek (indien gewenst glutenvrij), luxe belegde broodjes, smoothies, gebak, ons ambachtelijk ijs en nog veel meer lekkers. We bedienen u graag!

In ons restaurant zijn een wifi-verbinding en een beamer aanwezig, zodat u ook met groepen bij ons terecht kunt die een besloten ruimte nodig hebben, voor bijvoorbeeld vergaderingen. Ons restaurant beschikt over een open gedeelte en twee afsluitbare zalen. Ook bieden wij de mogelijkheden voor een gezellige high tea.

Corona maatregelen

I.v.m. het coronavirus hebben wij een aantal maatregelen getroffen in ons restaurant. We hebben ons concept volledig omgegooid. Uiteraard serveren we nog steeds dagelijks de lekkerste broodjes en pannenkoeken, alleen werken we nu door middel van zelfbediening. Ook hebben we buiten een volledig nieuw terras ingericht. Hier kunt u lekker genieten van een heerlijke lunch, kopje koffie met gebak of een lekker schepijsje. Kom snel eens langs om te genieten in ons ‘nieuwe’ restaurant! Reserveren is niet verplicht.

Ook interessant