bezoek onze webshop
Vandaag zijn wij geopend tot 17:00Bekijk onze openingstijden

De bloggende boer

vrijdag 20 april 2018

Hallo allemaal! Leuk dat jullie deze eerste blog van mij lezen. Mijn naam is Piet den Hertog en ik ben een bloggende boer en kaasmaker. Ja, je leest het goed, een boer die blogt! Groot nieuws hè? Dus vertel het lekker door aan iedereen die het wil horen. De Mèkkerstee heeft een bloggende boer en die blogs moet je gewoon gaan volgen!

Ik hoor het je al denken hoor. Is dat wel verstandig? Schoenmaker blijf bij je leest, zoiets. Maar het is zeker verstandig. Door te bloggen leer jij als bezoeker meer over geitenmelk, kaas en de Mèkkerstee zelf. Er gebeurt hier namelijk zoveel leuks, dat laten we graag allemaal aan je zien.

Een kijkje achter de schermen

De komende tijd neem ik je als bezoeker virtueel mee in ons wereldje. Je krijgt een kijkje achter de schermen van het dagelijkse leven op de geitenboerderij. Je leert waarom onze kaas zo lekker zacht smaakt. Ook vertel ik je in de blogs over onze bijzondere kazen. Ken je bijvoorbeeld de geitenkaas met fenegriek al? Of de honing/klaverkaas? En heb jij enig idee waarom de kaas van de Mèkkerstee zo’n vreemde witte kleur heeft?

Ik denk dat je dat allemaal nog niet weet. Maar niet getreurd, de komende maanden vertel ik je alles wat je maar wilt weten over ons leuke bedrijf.

Twee keer per maand publiceren we een nieuwe blog. En heb jij een vraag? Stel deze dan via info@demekkerstee.nl. Wie weet behandel ik jouw vraag in één van mijn volgende blogs.

Zie ik jullie op onze boerderij voor een ijsje, pannenkoek of appeltaart? Tot gauw!

Groeten,
Piet