bezoek onze webshop
Vandaag zijn wij geopend tot 17:00Bekijk onze openingstijden

Een bedankje aan onze trouwe en nieuwe bezoekers

donderdag 28 maart 2019

Wij weten niet of een blog het geschikte middel is om mensen te bedanken, maar toch doen we het. Wij willen namelijk al onze klanten en bezoekers bedanken!

Misschien wist u het al, maar in de eerste drie weken van januari is onze winkel grondig verbouwd. De landwinkel is in een nieuw jasje gestoken en een stuk groter geworden. Het blijft altijd spannend, een verbouwing, komt alles uit de verf zoals we gedacht hadden? Halen we het met de tijdsplanning? Maar vooral, wat vinden de bezoekers straks van de nieuwe landwinkel? Ons doel was namelijk om aan de verwachting en behoefte van de klant te voldoen.

Maar wat is die behoefte dan? We houden onze oren en ogen altijd goed open om te ontdekken wat klanten nu precies zoeken. We hebben gezien dat klanten op zoek zijn naar beleving en een echt puur product. Met die gedachte in ons achterhoofd zijn we aan de slag gegaan.  Tijdelijk was er een noodwinkel in ons restaurant, ook daar bleven onze klanten ons trouw steunen! Geweldig hoe jullie meeleefden met de verbouwing.

De opening van de nieuwe landwinkel

Zaterdag 26 januari was het dan zover! De nieuwe winkel was af. We waren er klaar voor om onze klanten te ontvangen in de nieuwe landwinkel, en wat kwamen er veel mensen! Onze trouw klanten, maar ook veel nieuwe gasten. Zowel vanuit Ouddorp en omstreken, maar ook ver daarbuiten. We zijn overweldigd door de grote belangstelling die jullie voor onze winkel hadden, toen en de weken daarna.

Ook in de voorjaarsvakantie is het erg druk geweest op de Mèkkerstee, zo druk zelfs dat het wat parkeerproblemen opleverde. Daarom zijn we momenteel druk bezig met het verdubbelen van ons parkeerterrein. Wij willen jullie dan ook bedanken voor het geduld dat jullie in die week soms moesten hebben, omdat zo’n grote stroom aan bezoekers ons ook een beetje overviel. Bovendien willen wij onze medewerkers van het restaurant en de landwinkel bedanken, die er alles aan gedaan hebben om in die overweldigende drukte alle klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Maar om terug te komen op wat ons van tevoren zo bezig hield: wat vinden onze klanten van de winkel? Ook nu geven wij onze oren en ogen goed de kost. Is alles naar wens? Wat vinden ze van ons assortiment? De reacties zijn gelukkig heel positief!

Eerlijke en pure producten

In onze landwinkel vindt u onder andere een grote overzichtelijke kaasafdeling, met allerlei verschillende soorten koe- en geitenkazen uit eigen kaasmakerij, maar ook speciale kazen. Een uitgebreid assortiment aan vers te scheppen noten en vele soorten droge worst. Bovendien ook thee, die u vers kunt scheppen (de geur komt u al tegemoet), en nog vele andere lokale producten. De landwinkel is een adres om al uw (h)eerlijke boodschappen te halen!

Tot slot, klanten nogmaals bedankt! Voor uw belangstelling, uw geduld, uw complimenten en enthousiaste reacties! Bent u nog niet geweest? Dan bent u uiteraard alsnog van harte welkom om het te komen beleven!

En… wij blijven scherp om heerlijke dingen op te speuren die thuishoren in onze winkel en waar u blij van wordt!