bezoek onze webshop
Vandaag zijn wij geopend tot 17:00Bekijk onze openingstijden

Geitenmelkijs

IJs van geitenmelk, bestaat dat? Ja! Op De Mèkkerstee maken we al jaren heerlijk ijs van verse geitenmelk. Dat recept is uniek, en dat proeft u! Door de jaren heen hebben ons geitenmelkijs gekeurd, verbeterd en verfijnd. Eigenlijk wordt het dus alleen maar beter.

De geitenmelk die we voor het ijs gebruiken komt van onze eigen geiten op onze boerderij. Dagelijks worden de 650+ geiten gemolken, wat resulteert in ca. 3 liter hoogwaardige biologische melk per geit, per dag. Van deze melk maken we heerlijke kazen én diverse smaken schepijs.

IJs van geitenmelk

Maar hoe proeft ijs van geitenmelk dan? Verrassend lekker! De kwaliteit van de melk is zeer goed, waardoor het ijs zacht en romig van smaak is. Standaard hebben we de smaken vanille, aardbei en chocola in ons assortiment. Maar regelmatig verrassen we onze bezoekers met nieuwe, bijzondere smaken zoals monchou, koffie of frisse fruitige smaken zoals limoen, mango of framboos.

Het ijs van geitenmelk is verkrijgbaar in ons restaurant en in onze landwinkel. Breng daarom snel een bezoekje aan onze geitenboerderij en proef te sfeer van het boerenleven. Naast dat u kunt genieten van een heerlijk schepijsje, kunt u bij De Mèkkerstee een heerlijk dagje uit beleven.

Wat is er nog meer te doen op de mèkkerstee?

Op onze boerderij is er van alles te beleven. Zo kunt een bezoekje brengen aan onze geiten en in de lammerperiode is er een knuffelhoek waar u kunt knuffelen met de jonge geitjes. Bovendien is er een grote kinderboerderij en buitenspeeltuin, waar de kinderen urenlang speelplezier kunnen beleven.

Trek gekregen? Neem plaats in ons restaurant en geniet van een van onze ambachtelijke producten. Bijvoorbeeld een heerlijke pannenkoek, met spek, appel of naturel. Maar ook vers belegde, luxe broodjes, zoete lekkernijen en een smakelijke high-tea. En, voordat u weggaat mag een lekker ijsje van geitenmelk niet ontbreken!

Plan uw bezoek aan De Mèkkerstee ->