bezoek onze webshop
Vandaag zijn wij geslotenBekijk onze openingstijden

Kinderboerderij

De leukste kinderboerderij van Goeree-Overflakkee

Wilt u graag een dagje uit met de kinderen? Bezoek dan eens onze (deels) overdekte kinderboerderij, onze boerderij is een echte beleving. In onze stallen en buitenverblijven vindt u onder andere een varken, kippen, konijnen, cavia’s en paarden. Bovendien kunnen de kinderen lekker spelen in onze buitenspeeltuin met verschillende speeltoestellen of schommelen op de schommels.

Ook nog even met de geitjes knuffelen?

 

Heeft u al onze beestjes op de kinderboerderij gezien? Om half 4 worden onze geiten gemolken, kom dit proces van dichtbij bekijken in onze geitenboerderij. Bezoekt u onze boerderij tijdens de lammerperiode? We hebben een speciale kraamkamer ingericht zodat u deze schattige beestjes van dichtbij kunt bewonderen. Het allerleukste is misschien nog wel onze knuffelhoek! Bij voldoende lammetjes kunt u hier met deze hartveroverende beestjes knuffelen.

Kinderfeestje

 

Bij de Mèkkerstee is er een hoop te zien en te doen, heel leuk dus voor een kinderfeestje. Kom spelen in onze speeltuin en kroelen met al onze beestjes op de kinderboerderij. Uitgespeeld? Kom een lekkere pannenkoek eten in ons restaurant en geniet van een zelfgemaakt ijsje na.

U kunt onze kinderboerderij vinden in Ouddorp (Zuid-Holland), dat ook vanuit Zeeland uitstekend bereikbaar is. De Mèkkerstee is een leuk dagje uit voor jong en oud, parkeren en toegang is gratis. Kortom, echt een bezoekje waard!

Ook interessant