bezoek onze webshop
Vandaag zijn wij geopend tot 17:00Bekijk onze openingstijden

Dagje weg in Ouddorp? Kom naar De Mèkkerstee!

Het perfecte dagje weg in Ouddorp

Bent u op zoek naar een ‘low budget’ of kindvriendelijk uitje aan de kust, dat tevens nog eens deels overdekt is? Dan is De Mèkkerstee op de grens van Zeeland en Zuid-Holland het perfecte dagje uit.

Op De Mèkkerstee is ontzettend veel te beleven. De Mèkkerstee is een kaasmakerij en geitenboerderij, maar er is nog veel meer te doen. Bezoek de geiten in onze stallen, ontdek hoe kaas wordt gemaakt in onze kaasmakerij, en proef heerlijke kazen en andere lekkernijen in de landwinkel of ga uitgebreid lunchen in ons restaurant.

Dagje weg in ouddorp met kinderen

Ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Behalve dat ze kunnen rondlopen door onze geitenstallen en van dichtbij kunnen meemaken hoe de geiten worden gemolken, is er nog veel meer te beleven. Zo is er bijvoorbeeld een grote buitenspeeltuin met o.a. schommels, wipkippen en – op mooie dagen – een springkussen. In de speeltuin staat onder andere een grote kabelbaan en diverse klim- en klautertoestellen.

Tevens kunnen de kinderen tijdens de lammertijd knuffelen met de jonge geiten of kennismaken met de andere boerderijdieren, zoals de kippen, pony’s, konijnen, ganzen en ons varken Betsie. Daarnaast hebben we heerlijk vers ijs. Genoeg smaken voor iedereen! Wist u dat wij ons ijs zelf maken van de verse geitenmelk? Ontdek de verrassende smaken en geniet van een heerlijk ijsje.

Praktische informatie

De Mèkkerstee is van dinsdag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Tijdens de zomervakantie is De Mèkkerstee ook op maandag geopend. Parkeren en toegang is gratis, recent hebben wij ons parkeerterrein verdubbeld. Combineer een bezoek aan De Mèkkerstee in Ouddorp met een fijne strandwandeling, shoppen in het toeristische centrum van Ouddorp of een dagje naar speeltuin de Flipjes. Wilt u weten wat er nog meer te doen is in Ouddorp? Bekijk hier de leukste uitjes.

Ook interessant