bezoek onze webshop
Vandaag zijn wij geopend tot 17:00Bekijk onze openingstijden

Kinderfeestje op de Mèkkerstee

Kinderfeestje op de Mèkkerstee

Beleef een fantastische dag met de jarige job op de Mèkkerstee. De Mèkkerstee is een echt feestje voor de jarige en alle vriendjes en vriendinnetjes. Van spelen in de kinderspeeltuin tot aan knuffelen met de geitjes en andere boerderijdieren om vervolgens lekker te smullen van een pannenkoek in ons pannenkoekenhuis. Een beleving voor jong en oud.

Speeltuin

De kindjes kunnen zich helemaal uitleven in onze speeltuin. Hier hebben we verschillende speeltoestellen en leuke schommels staan. Leuk om tussen het bezoeken van de geitjes en andere boerderijdieren door lekker even te kunnen spelen.  

Boerderijdieren

Natuurlijk zijn onze geitjes ontzettend leuk! Om half 4 kunt u zelfs meekijken hoe onze geiten worden gemolken. Maar naast geiten hebben we ook een hoop andere dieren op onze kinderboerderij. Breng een bezoekje aan de kippen, paarden, cavia’s, een varken en nog vele andere dieren!

Restaurant

Uitgespeeld? Kom in ons restaurant smullen van een lekkere pannenkoek. Heerlijk met spek, appel, rozijnen of kaas. Of gewoon naturel met suiker of stroop. Omdat het tenslotte de dag is van de jarige geniet u na uw pannenkoek nog van ons ambachtelijk zelfgemaakte ijs als toetje.

Waar is De Mèkkerstee?

De Mèkkerstee is een geitenboerderij en kaasmakerij waar van alles te beleven is. U vindt ons in Ouddorp, op Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland. De Mèkkerstee is heel makkelijk te bereiken, zowel vanuit Zeeland als vanuit Zuid-Holland. Zowel parkeren als de toegang is gratis.

 

Ook interessant