bezoek onze webshop
Vandaag zijn wij geopend tot 17:00Bekijk onze openingstijden

Grote buitenspeeltuin in Zuid-Holland

Speeltuin in Zuid Holland

Naast een geitenboerderij en kaasmakerij is er op de Mèkkerstee ook een grote speeltuin. Leuk voor de kleintjes, waar ze zich helemaal uit kunnen leven. Bovendien staat er in de zomermaanden een groot springkussen in de vorm van een tractor. De Mèkkerstee is een van de leukste (gratis) uitjes in Zuid-Holland! 

Een bezoekje aan de Mèkkerstee is voor kinderen een echt feestje. Er valt namelijk van alles te beleven! Niet alleen hebben we een grote buitenspeeltuin, je kunt ook onze geitenstallen bezoeken. Hier kun je niet alleen met de geitjes knuffelen, ook kun je om half 4 meekijken hoe onze geiten worden gemolken. Daarnaast is er ook een kinderboerderij waar de kinderen allerlei beestjes kunnen bewonderen. Vooral ’s zomers is het een gezellige beestenboel wanneer onze dieren jonge beestjes krijgen.

De Mèkkerstee is te vinden in Ouddorp op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. Het is ongeveer 30 minuten rijden vanaf Rotterdam en 45 minuten vanaf Den Haag. Een bezoek aan onze speeltuin is goed te combineren met een dagje strand. Zowel De Mèkkerstee als het Noordzeestrand is gratis te bezoeken.

Nieuw: we hebben meer speeltoestellen toegevoegd aan onze speeltuin!

We hebben recent nieuwe speeltoestellen toegevoegd aan onze buitenspeeltuin. Hierdoor kunnen kinderen nóg meer speelplezier beleven! Er staat zelfs een meterslange kabelbaan, neem een goede aanloop en glij zo naar de andere kant van de kabelbaan. Naast een springkussen en kabelbaan staan er meerdere klim- en klautertoestellen, schommels en glijbanen. Voor iedere leeftijd zitten er leuke speeltoestellen tussen. Goed voor uren speelplezier.

Speeltuin Zuid-Holland

Trek gekregen van al dat spelen?

Bezoek ons restaurant voor een heerlijke pannenkoek, kiest u voor een pannenkoek met spek, appel, rozijnen of met kaas? Uiteraard serveren wij ook luxe belegde broodjes, een vers bakje koffie met zelfgemaakte appeltaart en ons heerlijke zelfgemaakte ambachtelijk ijs. Dat wilt u toch niet missen?

De Mèkkerstee, de leukste speeltuin van zuid-holland

Wat er zo leuk is aan de speeltuin van de Mèkkerstee is dat er nog veel meer valt te beleven dan alleen dat. Zijn de kinderen het zat om te spelen? Bezoek dan onze geitjes in de geitenstallen of andere dieren op de kinderboerderij. Rust heerlijk uit in het restaurant of bezoek onze landwinkel. Tevens kunt u uw bezoek combineren met een van deze uitjes in en rondom Ouddorp.

Waar is de speeltuin?

De Mèkkerstee is gevestigd in Ouddorp, Zuid-Holland. Wij zijn het hele jaar geopend van dinsdag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00. In de zomervakantie zijn wij ook op maandag geopend. Komt u gezellig een dagje bij ons lang? Parkeren en toegang is gratis.

Ook interessant