Vandaag zijn wij geopend tot 17:00Bekijk onze openingstijden

Speeltuin Zuid-Holland

Speeltuin in Zuid Holland

Naast een geitenboerderij en kaasmakerij is er op de Mèkkerstee ook een speeltuin! Leuk voor de kleintjes, waar ze zich helemaal uit kunnen leven. Bovendien staat er in de zomermaanden ook een leuk springkussen.

Een bezoekje aan de Mèkkerstee is voor kinderen een echt feestje. Er valt van alles te beleven! Bezoek bijvoorbeeld de geitenstallen en kijk om half 4 mee hoe onze geiten worden gemolken. Daarnaast is er ook een kinderboerderij waar de kleintjes allerlei beestjes kunnen bewonderen.

Trek gekregen van al dat spelen?

Bezoek ons restaurant voor een heerlijke pannenkoek, kiest u voor een pannenkoek met spek, appel, rozijnen of met kaas? Uiteraard serveren wij ook luxe belegde broodjes, een vers bakje koffie met zelfgemaakte appeltaart en ons heerlijke zelfgemaakte ambachtelijk ijs. Dat wilt u toch niet missen?

De Mèkkerstee, de leukste speeltuin van Goeree-Overflakkee

Wat er zo leuk is aan de speeltuin van de Mèkkerstee is dat er nog veel meer valt te beleven dan alleen dat. Zijn de kinderen het zat om te spelen? Dan bezoekt u toch onze geitjes. Rust heerlijk uit in het restaurant of bezoek onze landwinkel.

Waar is de speeltuin?

De Mèkkerstee is gevestigd in Ouddorp, Zuid-Holland. Wij zijn het hele jaar geopend van dinsdag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00. In de zomervakantie zijn wij ook op maandag geopend. Komt u gezellig een dagje bij ons lang? Parkeren en toegang is gratis.

Ook interessant