bezoek onze webshop
Vandaag zijn wij geopend tot 17:00Bekijk onze openingstijden

Kinderboerderij Zuid-Holland

De leukste kinderboerderij in Zuid Holland

Heeft u zin in een leuk dagje uit met de kinderen? Breng een bezoekje aan onze kinderboerderij in Zuid-Holland. De kinderboerderij is deels overdekt en voor de kinderen een echte beleving. Mooi meegenomen: de toegang is gratis.

Op de Mèkkerstee valt er een hele dag plezier beleven. Op de kinderboerderij vindt u dieren zoals paarden, kippen, cavia’s, konijnen en een varken. Daarnaast kunnen de kinderen ook spelen in onze buitenspeeltuin, in 2018 hebben we diverse nieuwe speeltoestellen toegevoegd. In de zomermaanden is er bovendien ook een springkussen!

Geitjes aaien

In onze geitenstallen lopen zo’n 650 geiten rond, loop een rondje door onze geitenboerderij en knuffel met onze geiten. Elke middag om half 4 worden de geiten gemolken, u kunt bij ons meekijken hoe dit gaat. Komt u langs tijdens de lammerperiode? Bij voldoende lammetjes is er een speciale knuffelhoek waar u met de lammetjes kunt knuffelen.

Trek gekregen van al dat spelen?

Op de Mèkkerstee hebben we een kindvriendelijk restaurant waar u kunt genieten van diverse luxe belegde broodjes, pannenkoeken of een high-tea. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor een lekker kopje koffie met een verse punt appeltaart. En aan het eind van de dag kunt u een ijsje natuurlijk niet overslaan! Dit maken we zelf van verse geitenmelk.

Een bezoekje brengen aan onze kinderboerderij

Wij zijn het hele jaar geopend van dinsdag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00. In de zomervakantie zijn wij ook op maandag geopend. Een dagje naar de Mèkkerstee kost niks! Parkeren en toegang is namelijk gratis.

Onze kinderboerderij is gevestigd in Ouddorp, Zuid-Holland. Combineer je bezoek bijvoorbeeld met een bezoekje aan het strand of wandel door het gezellige centrum.

 

Ook interessant