bezoek onze webshop
Vandaag zijn wij geslotenBekijk onze openingstijden

Wat te doen in Zeeland (bij slecht weer)?

Bij mooi weer ga je natuurlijk naar het strand, maar wat kun je bij slecht weer doen? We geven een aantal tips!

Geitenboerderij De Mèkkerstee

Geitenboerderij De Mèkkerstee is een leuk uitje voor jong en oud. Deze geitenboerderij ligt in Ouddorp op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. Zie hoe geiten gemolken worden en hoe kaas wordt gemaakt. Ook is er een grote landwinkel met verse producten, waaronder allerlei kazen van schaap, koe en geit. Neem plaats in het restaurant voor versgebakken appeltaart of proef huisgemaakt ijs. Naast geiten zijn er allerlei andere boerderijdieren te zien, zoals kippen, varkens en pony’s. Toegang en parkeren is gratis.

Glowgolf spelen in Middelburg

Glow in the dark-minigolf is natuurlijk leuk voor jong en oud. Dit uitje is volledig overdekt en leuk voor jong en oud. Je kunt ook hier gratis voor de deur parkeren. In de directe omgeving zijn andere interessante binnenactiviteiten te vinden, zoals Mini Mundi (een speelparadijs voor kinderen) en een Intertoys XXL.

Bezoek historische steden

Goes, Zierikzee en Middelburg hebben mooie oude stadskernen. Heerlijk om te winkelen, maar ook om fraaie oude gebouwen te bewonderen. In deze steden zijn allerlei musea gevestigd, zoals het Zeeuws Museum. Dit museum is gevestigd in de middeleeuwse abdij van Middelburg.

Speeltuin ’t Klok’uus

Speeltuin ’t Klok’uus is een deels overdekte speelvoorziening in ’s Heer Arendskerke. De grote binnen- en buitenspeeltuin bieden veel plezier voor kinderen. Ouders en grootouders kunnen heerlijk ontspannen in het restaurant, waar streekgerechten geserveerd worden.

Deltapark Neeltje Jans

Natuurlijk is Deltapark Neeltje Jans het leukst bij mooi weer, maar ook bij slecht weer kun je dit park bezoeken. Er zijn namelijk meer binnenactiviteiten dan buitenactiviteiten. Wil je weten hoe een orkaan voelt of wat er gebeurde tijdens de Watersnoodramp? Dan moet je zeker naar Neeltje Jans gaan. Daarnaast leer je meer over de Deltawerken en kun je deze zelfs bezoeken.

Skidôme Terneuzen

Ben je dol op wintersport? Stap bij slecht (maar ook bij mooi) weer op de ski’s of een snowboard! Het hele jaar door kun je skiën of snowboarden bij Skidôme Terneuzen. Ervaar het échte wintersportgevoel 365 dagen per jaar.

Ontdek Zeeland per stoomtrein

Vertrek met een authentieke museumtrein vanaf Goes via Kwadendamme naar Hoedekenskerke (en weer terug). Reis over heel Zuid-Beveland en ontdek al het moois dat Zeeland te bieden heeft. Kies zelf op welk station je uitstapt

Aquadome Scheldorado

Bij slecht weer ben je uiteraard het liefst binnen. Ga een (mid)dag zwemmen bij het zwemparadijs Aquadome Scheldorado in Terneuzen. Beleef een uniek dagje waterpret, binnen vind je veel attracties die het zwemplezier nog leuker maken!

Escape room in Zeeland

Een escape room is een ideaal uitje wanneer het buiten bewolkt en regenachtig is. In een escape room krijg je 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Iedere kamer heeft een ander thema, neem hier een kijkje welke escape rooms er allemaal zijn in Zeeland!

Indoor speelpaleis Bambini

In deze indoor speeltuin kunnen kleine en grote kinderen zich helemaal uitleven. Er zijn diverse klim- en kleutertoestellen, glijbanen, luchtkussens en een mega ballenbak, maar ook diverse attracties. Beleef een actief dagje uit bij speelpaleis Bambini in Vlissingen.

Webshop de Mèkkerstee