Vandaag zijn wij geopend tot 17:00Bekijk onze openingstijden

Speeltuin Zeeland

Speeltuin in Zeeland

Heeft u zin in een leuk dagje uit? Bezoek dan de speeltuin bij de Mèkkerstee. De Mèkkerstee is gevestigd in Ouddorp, Zuid-Holland, maar is uitstekend bereikbaar vanuit Zeeland!

Een bezoek aan de Mèkkerstee is een waar feestje voor de kleintjes. In onze speeltuin hebben we diverse speeltoestellen zoals schommels, waar ze heerlijk op kunnen spelen. Recent zijn er ook een aantal nieuwe speeltoestellen toegevoegd aan onze speeltuin, dit maakt het spelen nog leuker! In de zomermaanden staat er bovendien ook een springkussen, waar de kinderen heerlijk op kunnen springen.

Wat is er nog meer te doen?

Behalve een speeltuin kunt u ook de kinderboerderij bezoeken, bewonder al onze beestjes zoals kippen, cavia’s, konijnen, paarden en een varken. In onze geitenstallen kunt u onze geiten komen bezoeken. Kijk ’s middags om half 4 mee hoe onze geiten worden gemolken. Van deze geitenmelk maken wij zelf geitenkaas in onze kaasmakerij, bent u nieuwsgierig hoe dit gaat? Achter glas kunt u met ons meekijken hoe dit gaat.

Toe aan iets lekkers?

In ons restaurant kunt u genieten van vers belegde luxe broodjes, heerlijke pannenkoeken, een kopje koffie met verse appeltaart of van ons zelfgemaakte ambachtelijke ijs. Vooral dat laatste wilt u toch niet missen?

Openingstijden

De Mèkkerstee is heel het jaar door geopend van dinsdag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00. Vanuit Zeeland ben u zo in Ouddorp, waar u onze speeltuin en geitenboerderij kunt vinden. Toegang en parkeren is gratis.

 

Ook interessant