bezoek onze webshop
Vandaag zijn wij geslotenBekijk onze openingstijden

Kinderboerderij Zeeland

Kinderboerderij Zeeland

Heeft u zin in een leuk dagje uit met de kinderen? Breng een bezoekje aan onze kinderboerderij. Onze kinderboerderij ligt in Zuid-Holland, maar is uitstekend te bereiken vanuit Zeeland. De kinderboerderij is deels overdekt en voor de kinderen een echte beleving. Mooi meegenomen: de toegang is gratis.

Op de Mèkkerstee beleven kinderen een hele dag plezier. Op onze kinderboerderij hebben we verschillende dieren zoals konijnen, cavia’s, kippen, paarden en een varken. Direct naast de kinderboerderij hebben we een buitenspeeltuin. In de zomermaanden staat er bovendien ook nog een springkussen.

Knuffelen met de geitjes

Op de Mèkkerstee hebben we zo’n 650 lopen, bezoek onze geitenstallen en aai de geitjes die ongetwijfeld bij u komen kijken. Iedere middag worden de geiten gemolken, wilt u zien hoe dit gaat? Zorg dan dat u om half 4 in de geitenstal bent en kijk met ons mee. Komt u langs in de lammerperiode? Bij voldoende lammetjes hebben wij een speciale knuffelhoek, waar de kinderen met de lammetjes kunnen knuffelen.

Trek gekregen van al dat spelen?

Bij onze kinderboerderij hebben we ook een kindvriendelijk restaurant. Hier geniet u hier van luxe belegde broodjes, pannenkoeken of een high-tea. Liever een kopje koffie? Dat kan uiteraard ook, lekker met een vers stuk appeltaart. Tijdens uw bezoek kunt u een ijsje natuurlijk niet overslaan! Dit wordt ambachtelijk bereid van verse geitenmelk.

Kom langs op onze kinderboerderij

Wij zijn het hele jaar geopend van dinsdag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00. In de zomervakantie zijn wij ook op maandag geopend. Een dagje naar de Mèkkerstee kost niks! Parkeren en toegang is namelijk gratis.

Onze kinderboerderij is gevestigd in Ouddorp, Zuid-Holland, en daarom uitstekend te bereiken vanuit Zeeland. Combineer je bezoek met een dagje naar het Ouddorpse strand of wandel door het gezellige centrum.

Ook interessant